Biergilde Hoorn sinds 2011

Bierliefhebbers,

een brouwer!

Op woensdag 17 november is Blitz Brewing onze gast. Daan zal ons meer vertellen over zijn brouwerij en zijn bieren. Hij heeft zelf nog geen 6 bieren, maar met zijn relaties in Alkmaar gaat dat helemaal goed komen.


Woensdag 17 november om 19:30 in proeflokaal Charlies. toegang is 12 euro en leden van bierconsumentenvereniging PINT krijgen 2 euro korting.
LET OP:
Kom ruim op tijd en betaal vooraf. In het uitzonderlijke geval dat je contant wil betalen, neem het dan gepast mee. Aanmelden via biergildehoorn.nl


December proeverij

15 december is de volgende proefavond. HIj valt mooi midden in de maand en als het lukt, en mag, gaan we gewoon weer een keer een mooie winterse proefavond houden. Hou onze kanalen in de gaten voor de laatste info.

Bierfestival

Rob heeft zich de laatste maanden ingezet om het Noord-Hollands Bierfestival weer door te laten gaan. Gelukkig was het een succes en heeft het team al zin in het volgende festival. Het NHBF gaat door en ze hopen jullie te zien in 2022. De ontwikkelingen kan je volgen op facebook, insta en nhbf.nl


Brouwers en onderwerpen

Als je iemand kent die zijn bier wil laten proeven op 1 van onze avonden of als iemand kent die een avond presentator wil zijn kan je altijd contact opnemen.
Wij staan open voor mooie (bier)verhalen.Tot ziens op de proefavond,

Rob en Monica


Biergilde Hoornpintlogo
png-Charlies-Logo-2018-150x150

Biergilde Hoorn

facebook