Biergilde Hoorn sinds 2011

Bierliefhebbers!

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie van ons gehoord hebben. Afgelopen maand is er geen nieuwsbrief verstuurd omdat de avond met Mikkeler al snel volledig was uitverkocht.

In december is er geen proefavond.
Wij wensen jullie langs deze weg alvast een mooie en gezellige maand toe en hopen met jullie te proosten op 2024 tijdens de volgende proefavond op

Woensdag 17 januari 2024

We hebben deze keer Eli van de Mitra slijterij Bos bereid gevonden om de avond samen te stellen en te presenteren.
Kom luisteren, proeven en laat je verrassen door zijn bierselectie.


De proeverij begint om 19:30.
Toegang is 15 euro en leden van bierconsumentenvereniging PINT krijgen 2,5 euro korting.
Aanmelden via biergildehoorn.nl

Huishoudelijke mededelingen:
Zoals je hierboven kan zien gaan we de prijzen verhogen. Met de gestegen bierprijzen lukte het het afgelopen jaar te vaak niet om binnen budget te blijven en we willen wel leuke, interessante en bijzondere avonden blijven organiseren.

Kom op tijd. In het geval dat je contant wil betalen, neem dan graag gepast geld mee.
Op de website staan de betaalgegevens voor Paypal en vooraf overmaken. Betalen via QR code of met gepast contant geld kan bij binnenkomst.

De proeverij

We willen de proeverij om 22:00 afsluiten. Daarna kunnen we nog gezellig nazitten onder genot van de bieren van het proeflokaal.
PINT & BIERGILDE

Voor PINTleden gaat de korting automatisch verwerkt worden op het aanmeld formulier. Ik heb echter niet van alle leden hun lidmaatschapnummer. Als je lid van PINT bent, stuur dan svp een e-mail aan proeverij@biergildehoorn met je naam en je lid-nummer. Alvast bedankt namens de penningmeester en de webmaster.

Proefavonden

KIjk voor onze volgende proeverijen op: biergildehoorn.nl/proefavonden


Untappd

Alle PINT evenementen zijn ook op Untappd te vinden. Zowel de proeverijen en festivals als evenement en de aanwezige bieren in het menu.

Biervereniging PINT

Kijk eens wat er allemaal speelt in
PINT regio Noord-Holland

Heb je bijvoorbeeld al gehoord dat het PINT Bockbier festival volgend jaar 4 oktober weer gehouden wordt? Dat er ook pogingen worden gedaan om het meibock festival weer te organiseren? En dat er ook in 2024 het NHBF weer georganiseerd wordt?
Hou de socials van PINT in de gaten voor data, locaties en voorverkoop.

Wij organiseren de proefavonden ook namens PINT. De vereniging zorgt waar nodig voor ondersteuning en regelt bijvoorbeeld de glazen.
Je kan eenvoudig lid worden en gebruik maken van de voordelen zoals korting op PINT proefavonden, gratis muntje op PINT festivals en korting op speciaalbier bij de MITRA.

Tot ziens op een proefavond,

Rob en Monica
Biergilde Hoorn


Noord-Holland-25
png-Charlies-Logo-2018-150x150

Biergilde Hoorn

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet