Biergilde Hoorn sinds 2011

Bierliefhebbers,

eindelijk weer!

Op woensdag 22 september houden we eindelijk een proefavond. Kermis is geweest en de meeste vakanties zitten er op. Bij DEEN zag ik al pepernoten liggen, maar wij gaan nog niet aan de najaarsbieren beginnen. Kom dus genieten van onze zorgvuldig uitgezochte nazomer collectie.


Woensdag 22 september om 19:30 in proeflokaal Charlies. toegang is 12 euro en leden van bierconsumentenvereniging PINT krijgen 2 euro korting.
LET OP:
Kom ruim op tijd en betaal vooraf. In het uitzonderlijke geval dat je contant wil betalen, neem het dan gepast mee. Aanmelden via biergildehoorn.nl


De nieuwe website

De eerste proef is doorstaan, maar daarna heeft alles stilgelegen. Er wordt gewerkt om de informatie van de al gehouden proefavonden en geproefde bieren toe te voegen.
Andere wensen? Geef ze door op het bekende e-mailadres.Thuisbrouwers

Na 5 succesvolle jaren zijn we gestopt met organiseren van een proefavond met alleen thuisbrouwers. Maar thuisbrouwers (en ook brouwers) zijn altijd welkom om hun creaties te laten proeven. Neem contact op en we maken ruimte op één van de komende proeverijen.

Bokken en Happen 2021

3 en 9 oktober gaan we weer bokken en happen in Hoorn. Informatie aan de bar.


Noord-Hollands Bierfestival

NHBF gaat 9 en 10 oktober op visite bij The Scrapyard. Het normale festival in de Grote Kerk in Alkmaar is al 2 keer afgelast, dus nu een speciale editie. Meer informatie op nhbf.nlTot ziens op de proefavond,

Rob en Monica


Biergilde Hoornpintlogo
png-Charlies-Logo-2018-150x150

Biergilde Hoorn

facebook